Képgalériám

   Több, mint 2500 fotóval.

    riczugabi.fotoalbum.hu

      Legfrissebb galéria:         

          Budapest 2014

Facebook

Kövesd a blogom Facebook oldalát! Itt leghamarabb értesülhetsz a friss posztokról és olvashatod az általam fontosnak vélt híreket a közlekedés világából.

Címkék

2014.03.10. 09:21 riczugabi

Heti hírösszefoglaló #10#

2014.03.05

- Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója és Felipe Rodrigo, a CAF igazgatója aláírták a 37 db új villamos szállításáról szóló szerződést, miután a Közbeszerzési Döntőbizottság érvénytelenítette a Skoda pályázatát hétfőn. A szerződés értelmében 25 darab 34 méteres és 12 darab 56 méteres szerelvény érkezik majd Budapestre. A legelső villamos érkezésére 2015 szeptemberében kerülhet sor.

 Fotó : BKK Facebook oldala

- Megkezdődött a MOL Bubi közbringa rendszer dokkoló állomásainak telepítése a belvárosban. Az első ilyen pontok a VI. kerületben kerültek kiépítésre. Összesen 75 állomás lesz a rendszer indulásakor, amelyek átlagosan 300-500 méterre lesznek majd egymástól. Másnap a XI. kerületben folytatódtak a munkák.

2014.03.08

- A BKK szakemberei telepítették az első hét új jegy és bérletautomatát Kelenföldön- a még át nem adott új aluljáróban- amelyet később még további 293 darab követ. Először a M4-es metró vonalán fognak megjelenni, később minden forgalmasabb csomópontnál elérhetőek lesznek. Az automatákból a legtöbb jegy és bérlettípus beszerezhető lesz, a fizetéshez pedig készpénzt és bankkártyát is elfogadnak majd.

Szólj hozzá!

Címkék: budapest közlekedés bkv metró villamos bkk


A bejegyzés trackback címe:

https://riczugabi.blog.hu/api/trackback/id/tr735844977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása